Naturpleje med EMS Skov & Anlæg

EMS Skov & Anlæg er din lokale partner inden for naturpleje. Vi forstår vigtigheden af at bevare og styrke vores naturområder i Danmark. Vi har hjulpet utallige kunder i områderne omkring Århus, Skanderborg, Horsens og Vejle. Vi tilbyder omfattende naturpleje, herunder skovrejsning, rettelse af klimaskove og bevaring af vildtområder. Vi går forrest i at skabe bæredygtige løsninger, der ikke kun beriger vores miljø, men også fremmer biodiversitet og klimaforholdene. Fra strategisk beplantning til vedligeholdelse af eksisterende naturområder. Med EMS Skov & Anlæg kan du være sikker på, at din naturpleje er i hænderne på erfarne fagfolk, der har en passion for en sund og blomstrende natur.

Naturpleje - Fremme biodiversiteten

Skab en levende og sund natur med EMS Skov & Anlæg. Vi arbejder målrettet med at forbedre naturens biodiversitet. I landlige omgivelser hjælper vores skovrejsning med at genoprette naturlige levesteder og skaber optimale forhold for en bred vifte af planter og dyr. I bynære områder arbejder vi på at integrere grønne områder, fremme bynær biodiversitet og skabe oaser af natur midt i byen. Vi stræber efter at skabe bæredygtige økosystemer, der ikke kun ser pænt ud, men som også bidrager til en rigere og mere varieret planet.

Bæredygtig naturgenopretning

Optimal naturgenopretning er afgørende for at bevare og styrke vores naturområder. Hos EMS Skov & Anlæg fokuserer vi på en omhyggelig genopretning af naturlige levesteder og bæredygtig pleje. Ved at integrere områder, der giver optimale forhold for vildt, dyr og planter, kan vi opretholde et sundt miljø.

Ved at plante de rigtige træer på strategiske steder, og udtynde tilgroede områder, kan vi genoprette og opretholde de bedste og mest optimale forhold for naturen og klimaet. Hos EMS Skov & Anlæg kan vi hjælpe med en række forskellige tiltag inden for naturpleje, såsom:

  • Skovpleje
  • Skovrejsning
  • Beplantning
  • Strategisk beskæring og fældning
  • Etablering af sø og lysninger